SPUMANT There are 8 products.

  • ARDENGHI AGATA CUVEE MILLESIMATO BRUT
    Disponibil
    ARDENGHI AGATA CUVEE...

    Un spumant inedit, cu buchet parfumat şi perlaj fin, obţinut din struguri selecţionaţi. De altfel, perlajul conferă un plus de prospeţime buchetului, evidenţiindu-i totodată expresivitatea şi carisma.

    Un spumant inedit, cu buchet parfumat şi perlaj fin, obţinut din struguri selecţionaţi....

    Un spumant inedit, cu buchet parfumat şi perlaj fin, obţinut din struguri selecţionaţi. De altfel, perlajul conferă un plus de prospeţime buchetului, evidenţiindu-i totodată...

  • ARDENGHI AMBRA CUVEE SPUMANTE EXTRA DRY
    Disponibil
    ARDENGHI AMBRA CUVEE...

    Calitatea deosebită a strugurilor, clima favorabilă şi tradiţia zonei sunt elemente ce conturează profilul aromatic inedit al acestui spumant.

    Calitatea deosebită a strugurilor, clima favorabilă şi tradiţia zonei sunt elemente ce...

    Calitatea deosebită a strugurilor, clima favorabilă şi tradiţia zonei sunt elemente ce conturează profilul aromatic inedit al acestui spumant.

  • SPUMANT MONTELVINI ROSÉ BRUT
    Disponibil
    SPUMANT MONTELVINI...

    Un vin spumant brut obţinut dintr-o varietate de struguri, având la bază Pinot Noir. Culoarea trandafirie și aciditatea subtilă îi ofertă un gust intens, curat, cu note de piersici sălbatice și un final aspru. 

    Un vin spumant brut obţinut dintr-o varietate de struguri, având la bază Pinot Noir....

    Un vin spumant brut obţinut dintr-o varietate de struguri, având la bază Pinot Noir. Culoarea trandafirie și aciditatea subtilă îi ofertă un gust intens, curat, cu note de...

  • Balla Geza Clarus
    Disponibil
    Balla Geza Clarus

    Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională defermentare la butelii, din soiul alb cu o veche tradiție în podgoria Miniș, Mustoasa de Maderat. Un spumant cu o perlare fină și durabilă, cu o aromă proaspătă, cu un gust fin, caracteristic vinului de bază. Un spumant elegant pentru evenimente speciale, și nu numai.

    Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională defermentare la butelii, din soiul...

    Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională defermentare la butelii, din soiul alb cu o veche tradiție în podgoria Miniș, Mustoasa de Maderat. Un spumant cu o perlare...

  • RAPOSEIRASPUMANT RAPOSEIRA RESERVA BRUT
    Disponibil
    Raposeira Reserva Bruto

    Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898. 

    Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua...

    Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898. 

  • Raposeira Reserva Meio Seco
    Disponibil
    Raposeira Reserva Meio...

    Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898. 

    Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua...

    Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898. 

  • Balla Geza Clarus Rose
    Disponibil
    Balla Geza Clarus Rose

    Coupage Merlot si Cadarca intr-un spumant fin! 

    Coupage Merlot si Cadarca intr-un spumant fin! 

    Coupage Merlot si Cadarca intr-un spumant fin! 

  • UNICO PECORINO BRUT
    Disponibil
    UNICO PECORINO BRUT

     Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri

     Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu...

     Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri