Calitatea deosebită a strugurilor, clima favorabilă şi tradiţia zonei sunt elemente ce conturează profilul aromatic inedit al acestui spumant.
Calitatea deosebită a strugurilor, clima favorabilă şi tradiţia zonei sunt elemente ce...
Calitatea deosebită a strugurilor, clima favorabilă şi tradiţia zonei sunt elemente ce conturează profilul aromatic inedit al acestui spumant.
Un spumant inedit, cu buchet parfumat şi perlaj fin, obţinut din struguri selecţionaţi. De altfel, perlajul conferă un plus de prospeţime buchetului, evidenţiindu-i totodată expresivitatea şi carisma.
Un spumant inedit, cu buchet parfumat şi perlaj fin, obţinut din struguri selecţionaţi....
Un spumant inedit, cu buchet parfumat şi perlaj fin, obţinut din struguri selecţionaţi. De altfel, perlajul conferă un plus de prospeţime buchetului, evidenţiindu-i totodată...
Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898.
Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua...
Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898.
Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898.
Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua...
Un spumant portughez produs din soiuri locale obtinut prin metoda traditionala. A doua fermentare in sticla a durat aproximativ 2 ani, in pivnitele Raposeira datate inca din 1898.
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu...
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Oferta speciala! Perfect ca aperitiv sau cu Pull-apart bread cu verdeturi de la Bistro Taifas! Un spumant de culoare roz intens,facut dupa metoda charmat. Nasul te duce cu gandul lafructe rosii.
Oferta speciala! Perfect ca aperitiv sau cu Pull-apart bread cu verdeturi de la Bistro...
Oferta speciala! Perfect ca aperitiv sau cu Pull-apart bread cu verdeturi de la Bistro Taifas! Un spumant de culoare roz intens,facut dupa metoda charmat. Nasul te duce cu...
Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională defermentare la butelii, din soiul alb cu o veche tradiție în podgoria Miniș, Mustoasa de Maderat. Un spumant cu o perlare fină și durabilă, cu o aromă proaspătă, cu un gust fin, caracteristic vinului de bază. Un spumant elegant pentru evenimente speciale, și nu numai.
Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională defermentare la butelii, din soiul...
Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională defermentare la butelii, din soiul alb cu o veche tradiție în podgoria Miniș, Mustoasa de Maderat. Un spumant cu o perlare...
91 Puncte James Suckling: ”Un vin spumant foarte consistent, cu arome de măr feliat, pere și aluzii de lămâie. Sec și efervescent, dar totuși cremos și cu textură delicată. Sfârșit aromat. Beți-l și savurați-l!”
91 Puncte James Suckling: ”Un vin spumant foarte consistent, cu arome de măr feliat,...
91 Puncte James Suckling: ”Un vin spumant foarte consistent, cu arome de măr feliat, pere și aluzii de lămâie. Sec și efervescent, dar totuși cremos și cu textură delicată....